Vilkår og avmelding

Langer Yoga

YOGAKURS & WORKSHOPS

Vilkår, påmelding og avmelding

Nedenstående vilkår og informasjon gjelder fra 25. april 2017. Endringer kunngjøres på websiden og sendes til deltagere.

Påmelding

For å melde deg på kurs sender du en e-post med kurset du ønsker å melde deg på f.eks. "kurs 1 virya yoga". Skriv fullt navn i e-posten. Du vil få tilsendt registeringsskjema og senere påmeldingsbekreftelse samt faktura på e-post. Betalingsfrist er 14 dager.

 

Betalingsvilkår

Din registrering i kunderegisteret og din påmelding til er konfidensiell.

I kunderegisteret er du registrert med din postadresse, telefonnummer og epostadresse.

Det er 14 dagers angrerett ved påmelding til kurs. Det betyr at du innen 14 dager kan avmelde deg fra kurs. Dette gjelder ikke hvis kurset allerede har begynt og avsluttes innen denne 14 dagers perioden.

Les mer om avmelding i eget punkt nedenfor.

 

Vilkår for avmelding

Om du ønsker å melde deg av må du sende dette skriftlig til post@langeryoga.no

Når du melder deg av ukentlige yogakurs innen 14 dager fra påmelding, og innen kursstart vil du få refundert tilsvarende kursbeløpet minus kr. 100,- i administrasjonsgebyr.

Når du melder deg av fra kurs innen 14 dager fra påmelding, men etter at kurset har startet, vil du få refundert deler av kursbeløpet (sum som tilsvarer antall ganger som er igjen av kurset minus kr. 100,- i administrasjonsgebyr).

Du kan bytte kurs til annet kurs som går i samme tidsperiode om det er ledige plasser på det andre kurset.

Du kan også bytte over til et kurs i en senere kursperiode om du tar kontakt med ønske om dette før kurset der du er påmeldt har startet. Det forutsetter at det er ledige plasser på det etterfølgende kurset når du tar kontakt.

Du kan også avmelde deg fra et kurs og ha penger tilgode til bruk ved et senere kurs.

 

Når du melder deg av fra workshops og spesielle events, må avmeldingen skje innen 14 dager fra påmelding og senest 3 dager før workshop/event. Du får da refundert kursavgiften minus kr. 200,- i administrasjonsgebyr.

 

Kursavgift refunderes ikke uansett grunn hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding.

 

Avlysning av kurs og workshops

Langer Yoga forbeholder seg retten til å avlyse kurs og workshops der det er for få påmeldte. Påmeldte kursdeltagere som har betalt ved avlysning vil får tilbake kursavgiften i sin helhet.

Langer Yoga forbeholder seg retten til å bytte kursdato om nødvendig.

 

Langer Yoga har ikke ansvar for skader

Langer Yoga har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du går på kurs. Det gjelder også når du anvender teknikker du har lært på kurs.

Du aksepterer at du selv er at du selv er ansvarlig for din kropp og ditt sinn, når du melder deg på kurs. Du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Langer Yoga eller Langer Yogas instruktører:

  • for skader du pådrar deg på kurs,
  • for skader du pådrar deg på vei inn eller ut fra kurslokalet,
  • for skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd.

Langer Yoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.

 

Personvern

Den informasjonen du fyller ut når du melder deg på kurs er kun til intern bruk.

Når du melder deg på kurs registreres i kunderegisteret som for tiden ligger på Conta faktura serveren. Registering skjer ved at du fyller ut et registeringsskjema og sender det på e-post til Langer Yoga. Etter det legges informasjonen inn manuelt.

Brukerprofilen til Langer Yoga er sikret med passord. Men ingen datasystem eller informasjonssystem kan garantere at det ikke kan skje et uhell. Langer Yoga gjør det som kan gjøres på vår side for å unngå at noe lekker ut.

 

 

 

KONTAKT INFO VIKTIG INFORMASJON

Langer Yoga Vilkår og påmelding

Orgnr: 916 630 654 Betalingsvilkår

Personvern

post@langeryoga.no Spørsmål og svar

Tel: 924 88 672

 

Copyright 2017 by @ Langer Yoga.

All Rights Reserved.