Vilkår og avmelding

Vilkår, påmelding og avmelding

Nedenstående vilkår og informasjon gjelder fra 1. september 2022. Endringer kunngjøres på websiden og sendes til deltagere.

Påmelding

For å melde deg på kurs går du til "shop", velger kurs og følger prosedyren beskrevet i nettbutikken.

Du vil få tilsendt faktura. Betalingsfrist på faktura er 14 dager. Merk at vilkår for avmelding er uavhengig av når du mottok faktura.  
Før kursstart vil du motta en e-post med informasjon. 


1. ANGRERETT

Ukentlige kurs og workshops: Angrerett iht. Angrerettsloven: "Yogakurs og workshops ansees som en tjeneste og ikke en vare."
Det er ikke angrerett på tjenester som er bestilt via fjernsalg og knyttet til fritidsaktivitet.
Ukentlig yogakurs ansees iht. både Forbrukerrådet og Forbrukertilsynet som kurs av ren hobbykarakter.

Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (Angrerettloven) § 22 m.

1.1 PÅMELDINGSBETINGELSER – GJELDER FOR ALLE KURS/EVENTER/WORKSHOP

Påmelding på alle kurs er bindende. Langer Yoga forplikter seg å holde av avtalt plass på ønsket kurs.

Kursbestiller forplikter seg til å betale for kursreservasjonen og forholde seg til retningslinjene.

Ved påmelding godtas betingelsene til Force majeure (se pkt. 1.2) og avmelding (se pkt. 1.3)


1.2. FORCE MAJEURE – GJELDER FOR ALLE KURS/WORKSHOP/EVENT

Force majeure er en del av våre betingelser. Ved påmelding/betaling av alle våre kurs godtas denne klausulen.
I disse tider hvor det er uavklart om virksomheten må justeres iht. myndighetenes Covid19 restriksjoner, er det viktig at du er klar over at kan bli nødvendig å overføre undervisningen til live online undervisning.
Innbetalt kursavgift refunderes ikke ved overgang til Zoom eller Teams.
Ved påmelding godtas ovenstående.
Dersom det blir pålagt å stenge undervisningen med fysisk oppmøte i våre
lokaler for lengre eller kortere periode gjelder følgende som hovedregel: All undervisning vil bli konvertert til live onlineundervisning. Live online
betyr at yogaklassen undervises som tidligere, på samme tidspunkt. I forbindelse med covid-19 situasjonen kan kurs erstattes med online-klasser.

Dette gjelder når myndighetene stanser fellestrening, lærer har covid-19 liggende symptomer eller er pålagt karantene. Det

vil da bli sendt ut informasjon på e-post og sms.


1.3 SPESIFIKKE AVMELDINGSBETINGELSER FOR LANGER YOGA

Om du ønsker å melde deg av må du sende skriftlig beskjed til post@langeryoga.no

Ved avmelding inntil 14 dager før kursstart ilegges et adm. gebyr på kr 150.
Innbetalt kursavgift vil bli refundert med fradrag av kr. 150.
Ved avmelding 0-14 dager før kursstart, forfaller hele kursavgiften. Innbetalt kursavgift vil ikke bli refundert.

Ved varig sykdom eller skade som årsak til avmelding, må avmelding sendes pr. e-post: post@langeryoga.no, med kopi av generell sykemelding. Slike tilfeller vil alltid bli vurdert individuelt.


Du kan inngå avtale om å bytte til et kurs senere i same kursperiode om du tar kontakt med ønske om dette før kurset der du er påmeldt har startet. Bytting av kurs forutsetter at det er ledige plasser på det etterfølgende kurset når du tar kontakt. Kursperiode er våren eller høsten.


Når du melder deg av fra workshops og spesielle events, må avmeldingen skje innen 14 dager fra påmelding og senest 3 dager før workshop/event.
Du får da refundert kursavgiften minus kr. 150,- i administrasjonsgebyr.


Kursavgift refunderes ikke uansett grunn hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding.


2. BETALINGSVILKÅR

2.1. FAKTURA

Det sendes ut faktura til e-posten du oppgir i nettbutikken. Det er for tiden ikke mulig å betale med kort eller paypal.

2.2 DELVIS TILBAKEBETALING

Ved avmelding inntil 14 dager før kursstart ilegges et adm. gebyr på kr 150.
Innbetalt kursavgift vil bli refundert med fradrag av kr. 150.
Du vil motta e-post om beløp du får tilbakebetalt og bli bedt om å oppgi kontobnummer beløpet skal betales inn til. Denne

e-posten må besvares innen 14 dager.

2.3 SEN ELLER MANGLENDE TILBAKEBETALING

Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling ber vi deg først kontrollere kontoutskriften på nytt. Det går vanligvis noen dager før en tilbakebetaling er postert.
Sjekk om og når du har sendt e-post og oppgitt kontonummeret. Hvis du har gjort dette og du fremdeles ikke har mottatt pengene, ber jeg deg ta kontakt på: post@langeryoga.no.


3.0 AVLYSNING AV KURS, EVENTER OG WORKSHOPS

3.1 AVLYSNING

Langer Yoga forbeholder seg retten til å avlyse kurs, eventer og workshops der det er for få påmeldte. Det sendes da ut e-post med beskjed om kansellering senest dagen før det planlagte kurset.

Påmeldte kursdeltagere som har betalt ved avlysning vil får tilbake kursavgiften i sin helhet.

3.2 ENDRING AV KURSDATO

Langer Yoga forbeholder seg retten til å bytte kursdato om nødvendig.


4. PERSONVERNPOLITIKK

4.1 HVA GJØR VI MED OPPLYSNINGENE DINE?

Når du kjøper noe fra vår butikk vil vi samle inn opplysninger fra deg som ledd i kjøpsprosessen, dette inkluderer navn, adresse og e-postadresse.

Når du ser på varene i butikken får vi automatisk IP-adressen til datamaskinen din. Dette gir oss informasjon om nettleser og

operativsystem.

4.2. E-POSTMARKEDSFØRING

Med din tillatelse vil vi sende deg e-poster med informasjon om kurset du er påmeldt, nye kurs og andre oppdateringer.

4.3 SAMTYKKE

Når du opplyser personlige opplysninger for å gjennomføre en handel, tar vi det for gitt at du gir ditt samtykke til at vi samler inn og bruker disse opplysningene utelukkende til det oppgitte formålet.

Hvis vi ber om personlige opplysninger til andre formål som f.eks. markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt

uttrykkelige samtykke, eller gi deg muligheten til å takke nei.

4.4 TILBAKETREKKING AV SAMTYKKE

Hvis du etter at du har gitt ditt samtykke endrer mening, kan du når som helst trekke tilbake samtykket som gir oss rett til å kontakte deg for fortsatt innsamling, bruk eller deling av opplysninger, ved å kontakte oss på post@langeryoga.no eller skrive til oss til:

Langer Yoga, , Anna Rogstadsvei 8, 0592 Oslo, Norge

4.5 DELING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Vi kan dele dine personlige opplysninger hvis vi blir pålagt dette gjennom lov eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.

4.6 ONE.COM

Langer Yogas butikk befinner seg hos One.com. Dette selskapet leverer e-handelsplattformen som vi bruker til å selge produkter og tjenester. Dine opplysninger blir lagret gjennom One.coms datalagring, databaser og One.coms nettbutikk-applikasjon.

One.com lagrer opplysningene dine på en sikker server bak en brannmur.

4.7 BETALING

Hvis du velger en direkte betalingsløsning for å fullføre kjøpet, kan vår tredjeparts betalingsløsning bruke kredittkortopplysningene dine til dette formålet. Se 4.8.

Langer Yoga tilbyr for tiden ikke direkte betalingsløsning.

4.8 TREDJEPARTSTJENESTER

Generelt sett vil tredjepartstjenester benyttet av oss bare samle inn, bruke og dele opplysningene dine i den grad det er nødvendig for at de skal kunne levere sine tjenester til oss.

Visse tredjeparts tjenesteleverandører, som for eksempel betalingsløsninger og andre tjenester som behandler transaskjoner, har imidlertid sine egne retningslinjer i forhold til den informasjonen vi er pålagt å gi til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene, anbefaler vi at du leser deres retningslinjer, slik at du har oversikt over på hvilken måte dine personlige opplysninger vil bli håndtert av disse leverandørene.

Det er særlig viktig at du legger merke til at enkelte leverandører kan være lokaliser i eller ha anlegg i andre jurisdiksjoner enn du eller vi. Dette betyr at hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjepart, kan opplysningene dine bli underlagt lovene i jurisdiksjonen(e) hvor tjenesteleverandøren eller leverandørens anlegg er lokalisert.

Når du forlater vår nettbutikk eller blir omdirigert til en ekstern nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne

personvernpolitikk eller vårt nettsteds vilkår for bruk.

4.9 LENKER

Når du klikker på lenker i butikken, kan det være at de fører deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlig for praktiseringen av personvernreglene på andre nettsteder og vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene for disse

nettstedene.
4.10 SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre oss mot at data går tapt, blir misbrukt, utsatt for uautorisert tilgang, endret eller ødelagt. Hvis du gir oss din kredittkortinformasjon, blir informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagret med AES-256-kryptering.

4.11 ALDERSGRENSE

Ved å bruke dette nettstedet, bekrefter du at du er nådd myndighetsalder, eller at du er myndig der du er bosatt og at du har gitt oss ditt samtykke til at personer som ikke er myndig og som du er foresatt for skal bruke nettstedet.


5. ENDRINGER I DISSE VILKÅR FOR BRUK

Vi forbeholder oss retten til å endre våre vilkår for bruk etter eget skjønn. Vi anbefaler derfor at du ser over vilkårene jevnlig. Endringer og klargjøringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet.

Hvis vi foretar vesentlige endringer i disse retningslinjene, vil vi varsle deg om oppdateringen her, slik at du er klar over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter, om noen, vi bruker og/eller utlevere den.

Hvis butikken blir kjøpt eller slår seg sammen med en annen butikk kan opplysningene bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge deg varer.


Smittevern

Les nøye gjennom informasjonen nedenfor:

Langer Yoga følger til enhver tid smittevernregler fra myndighetene. Når påmeldingen åpnes (18.6.22) gjelder følgende regler som sist ble oppdatert 6.4.2022: Smittevernråd - FHI

I tillegg:

 • Du kan ta med egen matte, egne klosser og belte til kurset. Alternativ får du bruke en matte som merkes med navn og som du bruker fast gjennom kurset.
 • Ta med eget teppe/noe annet å ha over deg i avspenningen.
 • Kunder som er syke må holde seg hjemme.
 • Du skal gjennomføre håndvask/hånddesinfeksjon ved ankomst og før de forlater lokalet.
 • Kom like før timen, gå med en gang.
 • Langer Yoga vasker lokalet og kontaktflater før og etter timen.
 • Sko settes i gangen. Jakker kan henges i garderoben. Veske/nøkler taes med i salen, plasseres ved veggen.
 • Dørene inne settes opp. Dørene lukkes når dere har kommet inn.


Ved tiltak fra det offentlige for redusering av smittespredning som f.eks. stenging av treningssentre og lignende virksomheter vil timene erstattes med online-timer.


Langer Yoga har ikke ansvar for skader

Langer Yoga har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du går på kurs. Det gjelder også når du anvender teknikker du har lært på kurs.

Du aksepterer at du selv er at du selv er ansvarlig for din kropp og ditt sinn, når du melder deg på kurs. Du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Langer Yoga:

 • for skader du pådrar deg på kurs,
 • for skader du pådrar deg på vei inn eller ut fra kurslokalet,
 • for skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd.

Langer Yoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.


Har du spørsmål angående noen av punktene ovenfor, tar kontakt på e-post.