Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Hva trenger jeg av utstyr til yogakurset?

Du kan låne utstyr fra Langer Yoga eller tar med deg matte og eget teppe. 

Du bør ha på treningsklær som du lett kan bevege deg i.


Kan jeg parkere ved velhuset?

Jeg har et begrenset antall parkeringsbevis som de som kommer med bil kan låne. Du må gi beskjed på forhånd om du har behov for parkeringsbevis.
Den kan kun brukes for parkering mens du er på timen, og må leveres tilbake rett etterpå.
Om du ikke leverer tilbake same kveld den så blir den makulert fra Velhusets side og du vil motta en faktura på kr. 300. Det er det som må betales til velhuset når oblaten ikke blir levert tilbake same kveld.

Mulig dette høres strengt ut, men det er den avtalen jeg fikk til med velhuset for at det skal fortsatt være gratis for dere å parkere ved velhuset.


Kan jeg komme på gratis prøvetime?

Jeg tilbyr ikke gratis prøvetime. Om du ikke er sikkert på om virya yoga er rett yogaform for deg kan du kjøpe en enkletklasse på kursene. Du finner disse i nettbutikken.


Finnes det drop-inn timer?

Har du ikke anledning til et helt kurs kan du kjøpe enkelttime. Du kan kjøpe disse i nettbutikken frem til timestart om de er ledige timer.


Hvor mange plasser det på kursene?

Det 12 plasser i salen inkludert enkeltklasseplasser


Hvordan melder jeg meg på kurs eller workshop i regi av Langer Yoga?

Påmelding til kurs, enkeltklasser og workshop skjer via nettbutikken.


Hvordan betaler jeg for timer/kurset?

Etter påmelding får du tilsendt faktura på e-post. Sjekk søppelpost boksen om du ikke mottar svar på din påmelding.  Les ellers også på siden "vilkår".


Hva hvis jeg kan ikke komme alle gangene kurset varer?

Om det er ledig kapasitet kan du ta igjen tapte ganger på det andre kurset i løpet av den tiden kurset varer. Det er ikke mulig å ta igjen tapte ganger på et annet semester eller på workshop. 
Individuelle avtaler kan inngås om du har tapt minst 50 % av kurset pga. sykdom. Ta kontakt med Langer Yoga for avtale rundt dette. Du kan bli bedt om å legge frem legeforklaring.
Om du reiser mye med jobb og vet at du vil gå glipp av mesteparten av timene på et kurs du melder deg på bør du vurdere om du skal kjøpe enkeltklasser i stedet for.


Er det plass på kurset?

Det vises i nettbutikken om det er ledige plasser. Det vil stå "Utsolgt" når kurset er fullt. Du kan kjøpe enkeltklasser om det er ledig kapasitet. Ta ev. kontakt med meg om det er mulig å få plass på kurset. Dette mulig om det er ledige enkeltklasser på alle kurskveldene.


Kan jeg få rabatt ved påmelding til flere kurs?

Når du melder deg på flere kurs og/eller workshop samtidig får du 10 % rabbat fra andre kurs eller workshop (kursdato bestemmer hva som gjelder som "nr. 2"). Du får da 10 % rabatt fra kurs nr. 2.

Rabattordningen gjelder bare for kurs og workshops som går innenfor samme tidsperiode, ikke for neste semesteret. Det betyr at om du vil gå flere kurs i perioden januar-juni får du 10 % rabatt fra 2. kurs eller workshop i denne perioden. Du får ikke rabatt når du melder deg på et kurs på høsten  og et kurs på våren.

Fra høsten 2021 tilbys det sesongpass for påmelding til alle kurs som går høst/vår.


Hva er "kursdeltakere" siden og hvorfor kan jeg ikke se dem?

Sidene som står som kursdeltakere er innloggingssider som kun er tilgjengelig for påmeldte kursdeltakere. Når du melder deg på kurs hos Langer Yoga får du tilsendt passord og brukernavn til innloggingssidene i velkomstbrevet. På innloggingssidene legges det ut info bl.a. om yoga og filosofiske tema. Om du har meldt deg på kurs og ikke får logget deg inn ta kontakt på e-post.


Vennligst les også sidene "Priser" og "Vilkår og avmelding".


Om du har flere spørsmål ta gjerne kontakt.